contact

Voel je je thuis op mijn website? Dan voel je je vast ook thuis in mijn praktijk!
Wil je graag een afspraak maken? Of wil je wat meer weten over een bepaalde behandeling of massage?

Dan kun je natuurlijk telefonisch en per e-mail contact met mij opnemen.

Ik sta je graag te woord en heet je met genoegen welkom in mijn praktijk!
Ik zie er naar uit om je te ontmoeten.

tarieven

De tarieven voor de VoetreflexPlus- en massagebehandelingen in mijn praktijk zijn gebaseerd op een uurtarief van €70,00.
Massagebehandelingen van 1,5 uur zijn ook mogelijk en het tarief daarvoor bedraagt €110,00.

Intake behandeltraject VoetreflexPlus

Als je een afspraak maakt voor voetreflextherapie is de eerste afspraak altijd 1,5 uur omdat er een uitgebreide intake en anamnese wordt afgenomen om tot een zorgvuldig behandelplan te komen.
Voor de eerste behandeling wordt dan ook €110,00 in rekening gebracht.

Vergoeding behandelingen VoetreflexPlus

Als je een aanvullend pakket hebt bij je zorgverzekering, dan kun je bij je zorgverzekeraar nagaan of de voetreflexbehandelingen (deels) vergoed worden. Je kunt ook een overzicht vinden op de website van de beroepsvereniging VNRT waar mijn praktijk bij is aangesloten: https://www.vnrt.nl/clienten/vergoedingen. In dit overzicht staat vermeld welke zorgverzekeraars deze behandelingen vergoeden en tot welk bedrag. Ik adviseer je wel altijd voor de zekerheid zelf even contact op te nemen met je zorgverzekeraar om dit te controleren.

Je ontvangt na afloop van je behandeling altijd een officiële factuur die je zelf bij je zorgverzekeraar kunt insturen als de behandelingen vergoed worden via je aanvullende verzekering.

NB Behandelingen VoetreflexPlus zijn vrijgesteld van BTW.

Verplaatsen of annuleren van gemaakte afspraken

Zie bij het kopje praktijkinformatie hieronder hoe er omgegaan wordt met het afzeggen of verplaatsen van gemaakte afspraken.

praktijkinformatie

Afspraken
Het aanvragen van informatie is altijd geheel vrijblijvend.

Wanneer je een afspraak bij mij hebt gemaakt, reserveer ik deze tijd natuurlijk voor jou.
Mocht je echter een afspraak willen verplaatsen, dan kan dat zonder kosten, tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de afspraak. Voor het verzetten of afzeggen van afspraken binnen 48 uur voor aanvang van de afspraak, zal 50% van de behandeling in rekening worden gebracht. Indien een afspraak binnen 24 uur voor aanvang verplaatst of afgezegd wordt, zal de behandeling volledig in rekening worden gebracht.

Hygiëne
Mijn klanten kunnen er van op aan dat ik in mijn praktijk een hoge standaard handhaaf voor wat betreft hygiëne en kwaliteit van producten, artikelen en natuurlijk de behandelingen zelf.
Ik verwacht dat ook van mijn klanten en ga er dan ook van uit dat zij fris gedoucht of gewassen in mijn praktijk zullen komen.

MindYourBody - Mooi in Balans
Mariëlle van Zuilen
Lindenlaan 222
1185 NG  Amstelveen
mobiel: 06-55898904
Email: info@mindyourbodyamstelveen.nl

Dossier, AVG en Wkkgz (klachtenregeling)

KvK 34150975
BTW NL 002133217B39