massages

Naast de VoetreflexPlus-therapie kun je bij mij ook terecht voor de volgende massages en behandelingen:

Ontspanningsmassage
Een massage is een weldaad voor lichaam en geest. Een massagebehandeling biedt een moment van rust en aandacht voor jezelf, je bewust worden van je lichaam. De verschillende massagetechnieken zorgen voor een optimale ontspanning en betere doorbloeding van de huid.

Hot stone massage
Deze unieke behandeling is geïnspireerd op een oude leer van de Indianen. De combinatie van massage met verwarmde basaltstenen en de heilzame werking van essentiële oliën, zorgt er voor dat de hot stone behandeling zowel een ontgiftende, afvoerende als ontspannende werking heeft. Een verrassende, heilzame behandeling die je niet snel zult vergeten! Deze massage is vooral zeer aangenaam in koude tijden omdat het lichaam diep verwarmd wordt.

Kruidenstempel massage
Onderga de weldadige ervaring van een massage met behulp van warme kruidenstempels, die een diepe doorbloeding en daardoor ontspanning van het lichaam bewerkstelligen. De achterzijde van het lichaam wordt gemasseerd met de kruidenstempels, afgewisseld met massage van de meridianen. Deze massage heft blokkades op en stimuleert vitaliteit en gezondheid en is optimaal geschikt om de balans tussen lichaam en geest te herstellen. In deze massage worden westerse en oosterse massagetechnieken gecombineerd. De kruidenstempels geven verlichting bij stijfheid en spierpijn en hebben een positieve uitwerking op de doorbloeding en de spijsvertering. Dompel je onder in de warmte, ruik de speciale kruidenmelange en geniet!

Thermotherapie
Deze behandeling is bedoeld voor het activeren van de doorbloeding. De klant wordt in een warmtedeken ingepakt waarbij de temperatuur van het lichaam gedurende een bepaalde periode wordt verhoogd. Je kunt het vergelijken met het effect van een sauna, waarbij je hoofd echter vrij blijft. Alleen het lichaam bevindt zich in de warmtedeken. Het is een heerlijke behandeling bij pijnlijke spieren en gewrichten of om lekker bij te komen na periodes van vermoeidheid of stress. Het is een behandeling waarbij je overtollig vocht verliest. Ook kan deze behandeling uitstekend worden toegepast als ondersteuning bij (lever)reinigingskuren en afval- en detoxkuren.

Cupping
Bij cupping worden op bepaalde punten op uw lichaam flexibele of glazen bollen (cups) aangebracht. Op die plekken ontstaat een vacuüm waardoor de doorbloeding sterk wordt gestimuleerd. Cupping is een uitstekende manier om energieblokkades op te heffen. De behandeling is zeer geschikt voor rug-, schouder- en nekklachten, longproblemen en bij verkoudheid.

Pressotherapie
Pressotherapie zorgt er voor dat het lymfedrainagesysteem van het lichaam wordt geactiveerd, zodat overtollig vocht kan worden afgevoerd. Met het afvoeren van het overtollige vocht, worden tevens de afvalstoffen sneller uit het lichaam verwijderd. Na een pressotherapiebehandeling voelen je benen lichter en soepeler aan. Het is dan ook een uitstekende verlichtende behandeling voor mensen met een staand beroep, wanneer je veel moet vliegen, of wanneer je last hebt van spataderen of oedeem.